Početna » Filmovi Online » Svi filmovi » Dev Bhoomi (2016)

Dev Bhoomi (2016)

Dev Bhoomi (2016)
 Drame, Svi filmovi
 Pregleda: 2516
 Dodao: fibi80
 Datum: 01.12.2022
 Komentara: 0

Glasova: 3.8/4


 Ukoliko imate problema sa gledanjem očistite keš memoriju. Preporučujemo da očistite pomoću CCleaner. Program možete preuzeti OVDE. Detalji i pitanja OVDE.
Opis:  Film Gorana Paskaljevića "Zemlja Bogova" je prva srpsko-indijska koprodukcija, snimana u Indiji na Himalajima.Nakon četrdesetogodišnjeg odsustva, Rahul se vraća iz Engleske u svoje selo na Himalajima. Tu se zatiče u svijetu punom predrasuda, u kojem žene nemaju pravo odlučivati o vlastitim sudbinama, a mora se i suočiti sa stvarima iz prošlosti koje je smatrao davno zaboravljenim.Ovo je i intimistički film koji se uz melanholične tonove i u meditativnoj atmosferi bavi i smirajem života, pitanjem oprosta za grehe počinjene u prošlosti.U ranijim medijskim istupima na ovu temu Paskaljević je pojasnio da se ovaj njegov film ne oslanja samo na folklor, na impresivne slike Himalaja, već da je, između ostalog, i reč o značajnoj temi koja će zanimati ceo svet – o odnosu prema ženama, koje su u tom delu sveta i dalje gurnute u drugi plan.

  •  Player 1 
  •  Player 2 
  •  Player 3 
  •  Player 4 Napomene (Klikni i pročitaj)

  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Kategorije
Svi filmovi [737]
Animirani - Crtani [8]
Akcije [258]
Avanture [57]
Drame [549]
Dokumentarni [1]
Krimi [132]
Komedije [305]
Muzički [79]
Misterije [44]
Porodični [32]
Romansa [297]
Sci-Fi [7]
Trileri [112]
Fantastike [19]
Horori [39]
Biografije [6]
Ostalo [73]
Porukice
Anketa
Kako vam se dopada sajt?
1. Odličan
2. Dobar
3. Nije loš
4. Grozan
5. Loš
Ukupno odgovora: 856
Statistika
Zadnji registrovan: nakinaki011
Ukupno registrovanih: 29080
  
Ukupno online: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0
  

DMCA Notice

Bollywood Srbija DOES NOT! stream videos or host content of any kind, the videos you watch are hosted and shown from sites such as YouTube, Tudou, Megavideo, etc. Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners.

Copyright © bollywoodsrbija.com All Rights Reserved © 2023 | Design by: Lazar-Beli Nikolić

Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.