Početna » Svi filmovi » Turski filmovi » The Edge of Heaven (2007)

The Edge of Heaven (2007)

The Edge of Heaven (2007)
 Turski filmovi, Drama
 Pregleda: 255
 Dodao: fibi80
 Datum: 14.02.2018
 Komentara: 0

Glasova: 0.0/0


 Ukoliko imate problema sa gledanjem očistite keš memoriju. Preporučujemo da očistite pomoću CCleaner. Program možete preuzeti OVDE. Detalji i pitanja OVDE.
Opis:  Stari Turčin Ali Aksu (T. Kurtiz) živi u Hamburgu, sa sinom Nejatom (B. Davrak), profesorom germanistike koji predaje na fakultetu. Ali je još vrlo vitalan starac i redovito posjećuju prostitutku Jessy (N. Köse). Kad otkrije da je Jessy u stvari Turkinja Yeter, postane mu još draža i ponudi joj da se doseli k njemu. Nejatu to nije previše drago, ali s vremenom i on zavoli Yeter kad shvati kako je to dobra žena, brine se o njemu i o ocu, k tome redovito šalje u Tursku novac za školovanje svoje 27-godišnje kćeri Ayten (N. Yesilçay). Kad Yeter nesretnim slučajem, ali i Alijevom krivicom, strada, Nejat odlazi u Tursku potražiti Ayten... U Istambulu traju politički nemiri, a među buntovnicima je i mlada Gül. U bijegu pred hapšenjima, Gül uspije stići u Njemačku i pokušava naći majku. Gladna, bez novca i smještaja, upozna simpatičnu studenticu Lotte (P. Ziolkowska), koja je primi k sebi. Djevojke se zaljube i sretne su. Gül odaje Lotti da joj je pravo ime Ayten i zašto je pobjegla iz Turske. No Lottina konzervativna majka Susanne (H. Schygulla) nije zadovoljna što joj je u kući mlada buntovna Turkinja, pa djevojke odluče zajedno odseliti se. Ali nisu daleko odmakle, jer ih presreće policijska racija. Ayten je uhapšena i vraćena u Tursku, a Lotte kreće za njom...

Klikni Ovdje da zatvoris reklamu


  •  Facebook Komentari 
  •  BollywoodSrbija Komenteri: 0 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Kategorije
Ruski filmovi [86]
Turski filmovi [43]
Action [372]
Adventure [239]
Animation [71]
Biography [109]
Comedy [334]
Crime [191]
Drama [806]
Family [71]
Fantasy [111]
Horror [320]
History [78]
Sport [16]
Music [25]
Romance [148]
Mystery [141]
Sci-fi [158]
Thriller [408]
Documentary [15]
War [37]
Western [16]
Porukice
Anketa
Kako vam se dopada sajt?
1. Odličan
2. Dobar
3. Nije loš
4. Grozan
5. Loš
Ukupno odgovora: 798
Statistika
Zadnji registrovan: Jesenjin
Ukupno registrovanih: 28674
  
Ukupno online: 7
Gosti: 7
Korisnici: 0
  

Današnji posetioci

DMCA Notice

Bollywood Srbija DOES NOT! stream videos or host content of any kind, the videos you watch are hosted and shown from sites such as YouTube, Tudou, Megavideo, etc. Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners.

Copyright © bollywoodsrbija.com All Rights Reserved © 2018 | Design by: Lazar-Beli Nikolić

Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.