Početna » Svi filmovi » Drama » 8 Mile (2002)

8 Mile (2002)

8 Mile (2002)
 Music, Drama
 Pregleda: 172
 Dodao: EMINEM
 Datum: 14.02.2020
 Komentara: 0

Glasova: 5.0/1


 Ukoliko imate problema sa gledanjem očistite keš memoriju. Preporučujemo da očistite pomoću CCleaner. Program možete preuzeti OVDE. Detalji i pitanja OVDE.
Opis:  Američki dramski film iz 2002. godine, koji je režirao Curtis Hanson. Glavne uloge u filmu tumače Eminem, Kim Basinger, Brittany Murphy i Mekhi Phifer. Filmska radnja smeštena je u 1995. godinu, i zasnovana je na stvarnom životu odrastanja repera Eminema. Glavni lik u filmu je mladi reper Jimmy "B-Rabbit" Smith (Eminem), koji živi u prikolici u "prigradskom paklu" blizu Detroita, i pokušava da započne karijeru u hip-hopu, muzickom žanru u kojem dominiraju Afroamerikanci. Film je dobio naziv o autoputu čije je dužina 8 milja i koji se prostire duž granice okruga Wayne i Detroita gdje pretežno žive Afroamerikanci, odnosno okruga Oakland i okruga Macomb gdje pretežno žive bijelci. Film je snimljen uglavnom u Detroitu i njegovoj i okolini, film je dobio pozitivne kritike i komercijalni uspjeh. Eminem je osvojio Oscar za najbolju originalnu pjesmu za pjesmu "Lose Yourself". 1995. godine u Detroitu, Jimmy "B-Rabbit" Smith (Eminem), radnik iz siromašne obitelji, bori se s različitim aspektima njegovog života. Nakon raskida s djevojkom, Jimmy "B-Rabbit" Smith se vraća u kuće u Warrenu, da živi kod svoje majke, alkoholičarke Stephanie (Kim Basinger), njegove male sestre Lily (Chloe Greenfield) i partnera majke Grega (Michael Shannon). Iako ga ohrabruju, njegovi prijatelji koji ga podržavaju kao repera, B-Rabbit brine se o svom potencijalu glazbenika, zbog njegovog nedostatka samopouzdanja. To mu uzrokuje paniku tijekom rep battle-a jedne noći na lokalnom mjestu pod nazivom "Prihvatilište" i on ga uslijed treme napušta binu. Jimmy radi u fabrici automobila, ali kada zatraži dodatne smjene, njegov nadzornik odbija njegov zahtjev zbog njegovog uobičajenog kašnjenja na posao. Jimmy se prijateljuje s Alexom (Brittany Murphy), s kojom kasnije stupa u vezu. Vremenom, on počinje da preuzima više odgovornosti u svom životu. Iako prosljeđuje glazbeni talent, Jimmy se muči da snimi demo pjesmu. Zajedno s prijateljima prolazi kroz velike poteškoće, probleme sa suparničkim taborom, a kod kuće s majkom alkoholičarkom i sestrom koja je još dijete.

  •  Player 1 
  •  Player 2 
  •  Player 3 
  •  Player 4 Napomene (Klikni i pročitaj)

  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Kategorije
Action [833]
Adventure [526]
Animation [178]
Biography [224]
Comedy [810]
Crime [477]
Documentary [52]
Drama [1850]
Family [165]
Fantasy [236]
Horror [725]
History [149]
Japanski [3]
Kineski [4]
Korejski [86]
Ruski [154]
Sport [35]
Thriller [885]
Turski [57]
Music [62]
Romance [339]
Mystery [356]
Sci-fi [308]
War [76]
Western [31]
Thailandski [1]
Porukice
Anketa
Kako vam se dopada sajt?
1. Odličan
2. Dobar
3. Nije loš
4. Grozan
5. Loš
Ukupno odgovora: 841
Statistika
Zadnji registrovan: rscaleks
Ukupno registrovanih: 28988
  
Ukupno online: 7
Gosti: 6
Korisnici: 1
mesechina  

Današnji posetioci

DMCA Notice

Bollywood Srbija DOES NOT! stream videos or host content of any kind, the videos you watch are hosted and shown from sites such as YouTube, Tudou, Megavideo, etc. Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners.

Copyright © bollywoodsrbija.com All Rights Reserved © 2020 | Design by: Lazar-Beli Nikolić

Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.