Početna » Svi filmovi » Adventure » Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)
 Fantasy, Adventure, Drama
 Pregleda: 425
 Dodao: fibi80
 Datum: 17.04.2021
 Komentara: 0

Glasova: 0.0/0


 Ukoliko imate problema sa gledanjem očistite keš memoriju. Preporučujemo da očistite pomoću CCleaner. Program možete preuzeti OVDE. Detalji i pitanja OVDE.
Opis:  Film se temelji na istoimenom prvijencu Ransoma Riggsa, koji s pravom nosi titulu bestsellera prevedenog na čak 35 svjetskih jezika. Jacob Portman (Asa Butterfield) na prvi je pogled sasvim običan tinejdžer s Floride, koji se ni po čemu ne razlikuje od svojih vršnjaka. Jedina neobična stvar u Jacobovu životu njegov je djed Abraham (Terence Stamp), čovjek s tajanstvenom prošlosti koji Jacobu od djetinjstva priča čudnovate priče o domu u kojem je odrastao kada je kao Židov pred nacistima pobjegao iz Poljske. Iako je čitavog života Jacob mislio kako su djedove priče samo bajke koje mu je pričao kako bi ga zabavio, jedno ljetno predvečerje promijenit će mišljenje. Tog dana Abraham umire pod nerazjašnjenim okolnostima, a život ovog tinejdžera mijenja se iz temelja. Vođen djedovim posljednjim riječima Jacob pronalazi tajno pismo koje ga odvodi u pustolovinu života, na jednom od velških otoka na kojem je njegov djed proveo djetinjstvo. Otok nema struju, ima samo jedan telefon i svega stotinjak stanovnika, ali su zato tajne koje skriva nebrojene. Odlučan u nakani da shvati djedovu smrt i njegove posljednje riječi, Jacob istražuje ruševnu kuću za koju je mislio kako je dom za ratnu siročad. Ono što je tamo pronašao uvjerilo ga je kako djeca koja su tu živjela nisu bila ratna siročad, već čudnovata djeca iz cijelog svijeta koja su na otoku našla dom, a priče djeda Abrahama bile su istinite. Što je još nevjerojatnije, ta djeca su možda još uvijek živa.

  •  Player 1 
  •  Player 2 
  •  Player 3 
  •  Player 4 Napomene (Klikni i pročitaj)

  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Kategorije
Action [894]
Adventure [562]
Animation [188]
Biography [228]
Comedy [851]
Crime [500]
Documentary [54]
Drama [1906]
Family [172]
Fantasy [254]
Horror [735]
History [152]
Japanski [5]
Kineski [7]
Korejski [94]
Ruski [159]
Sport [36]
Thriller [920]
Turski [60]
Music [65]
Romance [352]
Mystery [362]
Sci-fi [329]
War [78]
Western [32]
Thailandski [1]
Porukice
Anketa
Kako vam se dopada sajt?
1. Odličan
2. Dobar
3. Nije loš
4. Grozan
5. Loš
Ukupno odgovora: 845
Statistika
Zadnji registrovan: alexvoid
Ukupno registrovanih: 29012
  
Ukupno online: 2
Gosti: 2
Korisnici: 0
  

Današnji posetioci

DMCA Notice

Bollywood Srbija DOES NOT! stream videos or host content of any kind, the videos you watch are hosted and shown from sites such as YouTube, Tudou, Megavideo, etc. Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners.

Copyright © bollywoodsrbija.com All Rights Reserved © 2021 | Design by: Lazar-Beli Nikolić

Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.