Početna » Filmovi Online » Svi filmovi » Jhoom Barabar Jhoom (2007)

Jhoom Barabar Jhoom (2007)

Jhoom Barabar Jhoom (2007)
 Komedije, Drame, Svi filmovi, Muzički
 Pregleda: 8057
 Dodao: EMINEM
 Datum: 22.10.2020
 Komentara: 1

Glasova: 4.8/20


 Ukoliko imate problema sa gledanjem očistite keš memoriju. Preporučujemo da očistite pomoću CCleaner. Program možete preuzeti OVDE. Detalji i pitanja OVDE.
Opis:  Алвира (Преити Зинта) је млада пакистански, који дуги низ година живео у Великој Британији. Као девојка обећао у цркви да никад пасти у љубави са човјек излази из његових страница. Али, све се мења када упозна атрактивна, иако је мало превише сигуран Риккиего (Абхисхек Бацхцхан). Судбина преплиће свој пут до железничке станице где су и чекају долазак воза. У почетку нерадо Алвира дечак почиње да изгледају повољније. Некако убије време чекања, они се у расправу о њиховим младе. Алвира говори о романтичној сусрета са Стивом (Бобби Деол) - адвоката који је спасао свој живот у Мадаме Туссаудс, када је скоро преплавио њено пуцање Суперман фигуру. Рикки не остане у дуговима и прича о Анаиди (Лара Дутта), лепе девојке, коју је упознао у Француској о смрти принцезе Дајане. Обе приче оставити утисак о саговорника, и провео два сата заједно довести у међусобним симпатијама. Млади људи, међутим, кажу збогом доласка воза, која је морала да путује Анаида и Стеву. Међутим, ни Алвира, нити Рики не верују да су две приче измислио, само да се импресионирао. Алвира али након тога случајни сусрет схвата да је она заљубила у згодног Пакистанцзику. Симулирање грешку, називајући Риккиего и нуди му састанак са ангажован пара на такмичењу плеса. Само шта радите ако нико од ових људи не постоје и понос не дозвољава објављивање истине? Да ли је неспоразум ће бити објашњено?

  •  Player 1 
  •  Player 2 
  •  Player 3 
  •  Player 4 Napomene (Klikni i pročitaj)

  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.

Nema avatara
1 | mirjanakk | 26.05.2014 | 21:21h + (+1) -   Spam Strana sa komentarima|
odlican.... biggrin :D

Kategorije
Svi filmovi [694]
Akcije [243]
Avanture [53]
Animirani [8]
Drame [521]
Krimi [122]
Komedije [284]
Muzički [77]
Misterije [41]
Porodični [28]
Romansa [279]
Sci-Fi [7]
Trileri [102]
Fantastike [17]
Horori [36]
Biografije [6]
Ostalo [72]
Porukice
Anketa
Kako vam se dopada sajt?
1. Odličan
2. Dobar
3. Nije loš
4. Grozan
5. Loš
Ukupno odgovora: 842
Statistika
Zadnji registrovan: jozomarina
Ukupno registrovanih: 28993
  
Ukupno online: 4
Gosti: 4
Korisnici: 0
  

DMCA Notice

Bollywood Srbija DOES NOT! stream videos or host content of any kind, the videos you watch are hosted and shown from sites such as YouTube, Tudou, Megavideo, etc. Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners.

Copyright © bollywoodsrbija.com All Rights Reserved © 2020 | Design by: Lazar-Beli Nikolić

Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.