Početna » Filmovi Online » Svi filmovi » Ishq Click (2016)

Ishq Click (2016)

Ishq Click (2016)
 Svi filmovi, Romansa, Drame
 Pregleda: 4836
 Dodao: stellavampirica
 Datum: 30.08.2017
 Komentara: 1

Glasova: 3.6/12


 Za gledanje nekih filmova potrebna vam je Java. Možete je preuzeti OVDE. Detalji i pitanja OVDE.

 Ukoliko imate problema sa gledanjem očistite keš memoriju. Preporučujemo da očistite pomoću CCleaner. Program možete preuzeti OVDE. Detalji i pitanja OVDE.

 Filmovi koje gledate se ne nalaze na našem serveru. Mi ih samo pronalazimo na raznim serverima, embedujemo u naše playere i ubacijemo naše titlove. Za neke servere nemamo zakupljene pluginove pa posle određenog vremena gledanja izbaci "Licence limit" i sl. Ako vam film prekine i izbaci to, očistite keš memoriju i osvežite stranicu.
Opis:  Ovo je priča o Aditii fotografu koji se borio u prelepim dolinama Himachal Pradeš, gdje se sreće sa lijepom djevojčicom Sofi i slučajno je kliknuo na nju. Pokušava da joj se pridruži, ali ima mnogo neuspelih pokušaja. On takođe gubi fokus iz sopstvene karijere jer on nikog ne vidi osim Sophie u svom životu. Kada se druže s Sofijom, ubedi je da pokuša modeliranje u Citi of Dreams Mumbai. Kako bi sreća imala neprekidno savršen izgled, dobro je radila za karijeru, čineći je jednim od vrhunskih modela. Međutim, Aditia još nije pronašao svoju zemlju dok su njegovi roditelji naporni i karijerno orijentisani pritiskom Aditie da postane ozbiljan u svojoj karijeri. On takođe zavisi od Sofije za novac, umrežavanje i lične dobiti. Jednom finom danu Aditia sreće Ira kćerku uspešnog fotografa g. Mehte na porodičnom događaju i uskoro joj se obrati zbog svojih ličnih koristi. Shvativši borbu koja postaje uspešan fotograf, Aditia koristi prečicu koristeći vezu sa Iraom da se popne na vrh svoju karijeru. Oni se venčaju i Aditia sada postiže dobar status karijere. Ira, pametna mlada žena danas, uskoro će upoznati sve o prošlosti Aditia. Ona takođe baca zakonsku optužbu za nečovječnost protiv Aditie u znak podrške Sofi.


Klikni Ovdje da zatvoris reklamu

  •  Facebook Komentari 
  •  BollywoodSrbija Komenteri: 1 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.

1 | sasadubajic | 15.10.2017 | 12:18h + (0) -   Spam
biggrin

Kategorije
Svi filmovi [596]
Akcije [194]
Avanture [46]
Animirani [8]
Drame [425]
Krimi [99]
Komedije [241]
Muzički [70]
Misterije [30]
Porodični [24]
Romansa [243]
Sci-Fi [6]
Trileri [73]
Fantastike [16]
Horori [26]
Ostalo [44]
Porukice
Zadnje na forumu
Anketa
Kako vam se dopada sajt?
1. Odličan
2. Dobar
3. Grozan
4. Nije loš
5. Loš
Ukupno odgovora: 787
Statistika
Zadnji registrovan: perisicadnan1970
Ukupno registrovanih: 28616
  
Ukupno online: 32
Gosti: 32
Korisnici: 0
  

DMCA Notice

Bollywood Srbija DOES NOT! stream videos or host content of any kind, the videos you watch are hosted and shown from sites such as YouTube, Tudou, Megavideo, etc. Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners.

Copyright © bollywoodsrbija.com All Rights Reserved © 2018 | Design by: Lazar-Beli Nikolić

Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.